Ana Sayfa | Site Haritası | İletişim | İlgili Linkler
Türkçe | Español | English

Current Flash version doesn't not support

VİZE KURALLARI

Kosta Rika ya girmek için vize alınması gerekli olan ülke vatandaşları, eğer Amerika Birleşik Devletleri (B1,F1, H1B, G4, vs.) veya Kanada için çok girişli bir vizeye sahiplerse, vize başvurusunda bulunmaları gerekmiyor. 

Bu vize geçerli olan pasaporta basılmış olması gerekiyor ve en az 6 aylık geçerlilik süresi olması gerekiyor. Aynı şey Amerika Birleşik Devletleri (yeşil kart) veya Kanada için en az 6 ay geçerli sürekli oturma izni sahibi olma durumunda da geçerlidir. Pasaport varış gününden itibaren en az 30 günlük geçerlilik süresine sahip olmalıdır. Ziyaretçiler ülkede 30 gün boyunca kalma hakkına sahiptirler.

Tüm vize uzatmaları için başvurular,San Jose Kosta Rika da bulunan Göçmen (Yabancılar) Şubesine yapılmalıdır.

Not: daha fazla bilgi için Kosta Rika Göç , Web sayfasına danışabilirsiniz.

Kosta Rika vizesi almak için gerekli evrakları öğrenmek istiyorsanız lütfen info@costaricaconsulistanbul.com adresine başvurun

 


Costa Rica H. Consulate Istanbul 2017 @ Tüm hakları saklıdır