Ana Sayfa | Site Haritası | İletişim | İlgili Linkler
Türkçe | Español | English

Current Flash version doesn't not support

SEYAHAT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Geçerli pasaport gerekli ( ülkeye giriş tarihinden itibaren en az 30 gün geçerlilik süresi olmalıdır)
2- 18 yaşından küçük olan Kanada vatandaşları aynı şekilde kendi pasaportlarıyla girebilecekleri gibi anne babalarının pasaportlarında yazılı olarak da girebilirler.
 


Costa Rica H. Consulate Istanbul 2017 @ Tüm hakları saklıdır