Ana Sayfa | Site Haritası | İletişim | İlgili Linkler
Türkçe | Español | English

Current Flash version doesn't not support

"İŞ YATIRIMCISI" OLUP GEÇİCİ OLARAK İKAMET ELDE ETMEK

Yatırımcı olarak, ikamet Statüsü başvurusu, aşağıdaki yatırım durumlarında yapılabilir:
1. 200.000 US$ dan az olmayan her hangi bir faaliyet alanına yapılan yatırım
2. Hükümet tarafından yüksek öncelikli olarak belirtilen faaliyet alanlarında yapılan en az 100.000 US$ yatırım. Örneğin : Çevrecilik 
3. Hükümet tarafından yüksek öncelikli olarak belirtilen faaliyet alanlarında yapılan en az 50.000 US$ yatırım. Örneğin : Turizm
4. Maaş kazanmaya olanak vermek
5. Kar elde etmeye ve hissedar olmaya olanak vermek
6. Proje; istihdam, yabancı para ve yeni teknolojiler üretmelidir, ve öncelikli ekonomik sektörlerden birinde yer almalıdır
7. Yıllık yatırım denetimleri sunmalıdır
8. Aile fertleri de İkamet hakkı elde ederler

 


Costa Rica H. Consulate Istanbul 2017 @ Tüm hakları saklıdır