Ana Sayfa | Site Haritası | İletişim | İlgili Linkler
Türkçe | Español | English

Current Flash version doesn't not support

"EMEKLİ" OLUP GEÇİCİ OLARAK İKAMET ELDE ETMEK

1- Normal bir ikamet başvurusunda olduğu gibi 1.den 13. maddeye kadar olan şartları yerine getirmek
2- Başvuru sahibi, yabancı bir ülkede 600 USD lik bir emekli maaşı olduğunu ispat etmesi gerekir.
3- Kosta Rika’da yılda en az 4 ay süreyle sürekli olarak kalması gerekir.
4- Çalışarak maaş kazanmak yasak.
5- Hisse senetleri alarak kazanç sağlamak mümkündür.
6- Yabancı parayı Ulusal Banka sistemi aracılığıyla değiştirmelidir.
7- Göçmen statüsü, reisi olduğu aile fertlerinin de ikametini garanti eder.
 


Costa Rica H. Consulate Istanbul 2017 @ Tüm hakları saklıdır